Kaverikoirakurssi Jämsässä 15.5. ja arviointi JKLssä 21.5.22

Valvojat: Nina/Juuli, Marika, Emilia&Turbo, Noora/Poju

Kaverikoirakurssi Jämsässä 15.5. ja arviointi JKLssä 21.5.22

ViestiKirjoittaja Nina/Juuli » 29. Huhti 2022 17:50

Keski-Suomessa järjestetään kaverikoirakurssi ja -arviointi Jämsässä 15.5.2022 sekä pelkkä kaverikoira-arviointi Jyväskylässä 21.5.2022.
Jämsän kurssille ovat tervetulleita kaikki Keski-Suomen kaverikoiraryhmiin (Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Länkipohja ja Joutsa) tulevat uudet koirakot, sekä jo toiminnassa mukana olevat, jotka haluavat tulla uuden koiran kanssa.

Jämsässä pidettävä arviointi (kurssin jälkeen) on ensisijaisesti Jämsän ja Länkipohjan kaverikoiraryhmiin tuleville ja Jyväskylän arviointi muihin ryhmiin tuleville, eli Jämsän ja Länkipohjan kaverikoiraryhmiin tulevat arvioidaan kurssin jälkeen pidettävässä arvioinnissa.
Jyväskylä ja muihin Keski-Suomen ryhmiin tulevien, uusien koirakoiden tulee osallistua Jämsän kurssille 15.5.2022 sekä Jyväskylässä pidettävään arviointiin 21.5.2022.

Ilmoittautuminen, jos olet tulossa Jämsän ja Länkipohjan kaverikoiraryhmään: kaisa.h.olkkonen@gmail.com..
ja Jyväskylä ja muut Keski-Suomen ryhmät: outleht@gmail.com
9.5.2022 mennessä.

Kaverikoirat vierailevat vanhustentaloissa, palvelutaloissa, päiväkodeissa ja monissa muissa paikoissa ilahduttamassa ihmisiä. Toiminta on vapaaehtoistyötä ja vierailut tapahtuvat aina ryhmässä, yhdessä sovituissa kohteissa. Mukaan voivat tulla terveet, rokotetut, yli 2-vuotiaat, rekisteröidyt ihmisrakkaat koirat, jotka tulevat toimeen toisten koirien kanssa. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen, Kennelliiton jäsen sekä ennen kaikkea valmis sitoutumaan toimintaan ja valmis ottamaan vastuuta toiminnan jatkumisesta, esimerkiksi toimimalla vierailukohteeen yhteyshenkilönä .Tarkistathan, että täytätte toiminnan vaatimukset: https://www.kennelliitto.fi/koirat/kaverikoirat
Avatar
Nina/Juuli
Site Admin
 
Viestit: 965
Liittynyt: 16. Syys 2014 08:22

Paluu Yleistä höpinää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron