Eläinten huomioiminen kaupunkistrategiassa, adressi

Valvoja: Marika

Eläinten huomioiminen kaupunkistrategiassa, adressi

ViestiKirjoittaja Anu/Onni » 30. Loka 2017 12:38

Hei!
Välitän tämän sähköpostiin tulleen viestin teille. Jokainen voi halutessaan allekirjoittaa.
Anu

Hei,Hei,

Maanantain valtuustokokouksessa ( 30.10 ) päätetään Jyväskylän strategiasta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Siitä nousi hälyä, koska strategiassa ei voi lukea sanaa eläin. Ja muutenkin päästöistä, puhtaastailmasta tms. saivarrellaan virkkeestä toiseen.

Useammasta puolueesta minulle sanottiin ettei strategiaan voi kirjoittaa mitään eläimistä, koska siinä olevat asiat leviäisi liian laajoiksi. Sanasta eläin on kasvanut periaate päätös. Olen ajatellut että teidän porukoissa olisi halua tuulettaa vanhojen jäärien tapoja, esim. strategia suunnitelmaa pidetään virkamiespiirissä tyhjänpäiväisenä. Ja palleillaan istuvat vanhat valtuutetut pitävät sitä myös läpihuutona, tyhjänä paperinippuna joka nuijitaan läpi.

Mielestäni strategiassa tulisi olla jotain eläimistä. Ehkä silloin voisi olla mahdollisuutta vaikuttaa opas- ja avustajakoirien mahdollisuudesta käyttää sulavammin busseja…..Meillä on uusi eläinsuojelulaki, joka tuo kaupungille vastuuta esim. tuotantoeläinten kohtelusta, löytöeläimistä jne. Ja myös terveyden- ja sosiaalipalveluiden kohdalla tulisi kiinnittää huomiota eläimiin ( eläinvierailijat, vanhainkodin asukkaana kissa … ).

Toivoisin että teidän porukka huomioisi adressin jonka allekirjottajana voisi vaikuttaa tulevaan päätökseen strategiasta.

https://www.adressit.com/elaimet_tulee_ ... iassa_2017

t.mari ( 050 3086111 )
Koira on tämän maailman ainut olento, joka rakastaa sinua enemmän kuin itseään - Josh Billings
Avatar
Anu/Onni
 
Viestit: 332
Liittynyt: 01. Maalis 2015 20:19

Paluu Yleistä höpinää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron