Switch to full style
Lähetä vastaus

Eläinten huomioiminen kaupunkistrategiassa, adressi

30. Loka 2017 12:38

Hei!
Välitän tämän sähköpostiin tulleen viestin teille. Jokainen voi halutessaan allekirjoittaa.
Anu

Hei,Hei,

Maanantain valtuustokokouksessa ( 30.10 ) päätetään Jyväskylän strategiasta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Siitä nousi hälyä, koska strategiassa ei voi lukea sanaa eläin. Ja muutenkin päästöistä, puhtaastailmasta tms. saivarrellaan virkkeestä toiseen.

Useammasta puolueesta minulle sanottiin ettei strategiaan voi kirjoittaa mitään eläimistä, koska siinä olevat asiat leviäisi liian laajoiksi. Sanasta eläin on kasvanut periaate päätös. Olen ajatellut että teidän porukoissa olisi halua tuulettaa vanhojen jäärien tapoja, esim. strategia suunnitelmaa pidetään virkamiespiirissä tyhjänpäiväisenä. Ja palleillaan istuvat vanhat valtuutetut pitävät sitä myös läpihuutona, tyhjänä paperinippuna joka nuijitaan läpi.

Mielestäni strategiassa tulisi olla jotain eläimistä. Ehkä silloin voisi olla mahdollisuutta vaikuttaa opas- ja avustajakoirien mahdollisuudesta käyttää sulavammin busseja…..Meillä on uusi eläinsuojelulaki, joka tuo kaupungille vastuuta esim. tuotantoeläinten kohtelusta, löytöeläimistä jne. Ja myös terveyden- ja sosiaalipalveluiden kohdalla tulisi kiinnittää huomiota eläimiin ( eläinvierailijat, vanhainkodin asukkaana kissa … ).

Toivoisin että teidän porukka huomioisi adressin jonka allekirjottajana voisi vaikuttaa tulevaan päätökseen strategiasta.

https://www.adressit.com/elaimet_tulee_ ... iassa_2017

t.mari ( 050 3086111 )
Lähetä vastaus