Jyväskylässäkin on koirauimala

Valvoja: Marika

Jyväskylässäkin on koirauimala

ViestiKirjoittaja Susanna » 21. Marras 2010 16:35

Ajattelin infota jos jokunen ei vielä tiedä tätä hienoutta! Mutta lokakuun lopulla on Leppävedelle avattu koirien uimala KoiraSportti http://www.koirasportti.com matkaa siis Jyväskylästä tulee n.10km.

Kävimme tutustumassa paikkaan perjantaina Taru-Marin ja vesipetojemme kanssa, koirat tykkäsi odotetusti. Uuke kun uisi ympäri vuoden jos jostain sulaa vain löytyy, kävipä tuo viikko sitten vielä järvessäkin eikä paleltanut yhtään. Mutta olisihan se kivempaa uida lämpimässä vedessä kuitenkin, joten tulemme viettämään talven kylminä iltoina tuolla altaassa paljonkin aikaa! :)

Alla pari Kukkasen Liisan ottamaa kuvaa uimapedoistamme. Uittaja oli altaassa tukena ja opastamassa koska monelle allas kokemus oli ensimmäinen.

Uuke miettii miten ramppia pitkin mennään altaaseen.
Kuva

Lelu karkaa!
Kuva

Ei sittenkään, saihan sen kiinni
Kuva

Ja vauhdilla takaisin :D
Kuva

Täältä linkistä löytyy kuvia Taru-Marin Severi ja Siru koikkereista sekä meidän yhteisestä mittelspitzistämme Sanista sekä lukuisista muista uimalassa käyneistä koirista http://koirakuvaus.kuvat.fi/kuvat/Koira ... a+uimassa/

Suosittelen muillekin paikkaa jos koiranne tykkäävät uimisesta! Siellä pääsee tutustumaan uimiseen myös liivit päällä jos siihen on tarvetta.
Susanna
 

Paluu Yleistä höpinää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron